Sexträff med mulliga tjejer

Mulliga tjejer med kurvor söker sexträff och får fullträff! Jag är en mullig tjej med kurvor och jag har en fantastiskt snygg kropp om jag får säga det själv. Mitt självförtroende är på topp och jag har ett bra jobb och ett ordnat liv men något saknas i mitt liv. Nämligen kärlek, närhet och även sex. Jag är väldigt sexuell men har inte tid att gå ut på krogen för att träffa någon. De gånger jag gjort det har det bara slutat i halvbra sex så jag behöver verkligen en skön sexträff.

Go mullig tjej med kurvor

Men nu var det väldigt länge sen jag träffade nån snygging för mys och jag kom på den goda idé att sätta in en kontaktannons på en dejting sida för mulliga tjejer med kurvor. Sagt och gjort så skrev jag och berättade om mej själv och mitt liv i stora drag, var tvungen att skriva att jag först och främst söker en sexträff. Ja, typ en knullkompis som gillar mulliga tjejer och kanske mer om tycke uppstår, ja sånt som man skriver i kontaktannonser. Jag lade in kontaktannonsen och stängde datorn och gick och la mej. Det var onsdag och mitt i veckan och mycket jobb. Men jag var lite pirrig i hela kroppen och jag klädde varsamt av mej för att ta en skön dusch innan jag hoppade i säng.

Jag knullar i duschen

Jag tvålade in min mjuka sköna mulliga kropp sakta och när jag kom till mina stora bröst så smekte jag mej väldigt länge. Bröstvårtorna blev hårda och jag kände att kåtheten började komma. Sakta gled den ena handen ner mot min håriga fitta medan den andra handen fortsatte att smeka mina stora bröst. Handen gled ner mot fittan och jag fingerpullade mej först sakta sen fortare och fortare. Jag var så kåt mmm det var skönt, händerna gled skönt över hela min kropp.

Jag var tvungen att sätta mej ner i duschen, med benen brett isär onanerade jag ömsom pullade jag fittan ömsom smekte jag klittan. Samtidigt som brösten fick skön behandling mmm… Jag kände att jag måste ha en kuk i fittan, tittade bland schampo flaskor och där var en fin flaska som var i lagom storlek. Jag började försiktigt att köra in den i fittan, sååå skönt till sist knullade schampo flaskan min fitta. Jag ställde mej på alla fyra och knullade mej själv bakifrån, inte så enkelt men så jäkla skönt.

Jag stönade och njöt i fulla drag, jag lade mej ner och fortsatte att knulla fittan med schampo flaskan tills jag kom i en skön orgasm. Men jag kände att jag var fortfarande sprängkåt och behövde ha min härliga dildo med sugpropp. Jag hämtade den, satte fast kuken på duschväggen och sen blev jag tagen bakifrån hårt och länge med löskuken som hängde fast på väggen. Det var helt underbart, jag kom en gång till och nu var jag helt slut. Jag satte mej i duschen och lät dusch strålarna massera min härligt mulliga slutkörda kropp. Jag sov gott den natten som du nog förstår.

Dags för en skön sexträff

Dagen efter kollade jag dating sidan om jag hade fått några svar på min kontaktannons. Där var många svar, jag blev så glad. Läste igenom dom alla och fastnade för en kille. Han skrev att han tyckte att jag var otroligt vacker och att han älskar mulliga tjejer med kurvor på rätta ställena. Vi träffades helgen efter jag skrev min annons. Vi hade en härlig dejt på stan och träffades igen samma kväll. Vi åt god mat och hade mysigt, allt kändes rätt och än idag är vi tillsammans och är jättelyckliga. Min härliga onani i duschen var den sista för mej, åtminstone behöver jag inte onanera själv. Ibland har vi nämligen onani kvällar tillsammans. Vilken tur att jag äntligen fick ”tummen loss” och skrev en kontaktannons, jag rekommenderar dej varmt att göra detsamma. Puss från lyckliga Sofie, en mullig tjej med kurvor.